Das neue kamera?

Kõik fotograafiast
Post Reply
MartinV
Site Admin

Re: Das neue kamera?

Post by MartinV »

Ei, ühel veel samasugune ja veel ühel märksa väiksem ja vähem märgatav tumedam triip kaadriservas. Ülejäänud OK. Päris kindel pole, kas see konkreetne on üldse katiku teema, kuna lisaks särile oleks seal nagu ka toonid muutunud, mida nagu mehaaniliselt ei saavutaks, aga mine sa tea.
Tom

Post by Tom »

Jah vb keerati keemiaga ilmutusel ära.
On parem kui sul on aga ei vaja kui sul on vaja aga ei ole.
MartinV
Site Admin

Post by MartinV »

Fotokalas müüdi peegelkaamerale sobiv Leica 50mm f/2 ära, aga nüüd on saada 55mm f/1.2 Nikkor :)
MartinV
Site Admin

Post by MartinV »

Jaa, nii tundub päris šeff :)

Image
Tom

Post by Tom »

Oled bussiraja maha märkinud :)
MartinV
Site Admin

Post by MartinV »

Pidin jah oma allkirja liigutama, muidu kippus vastu pildiala serva jääma - ei olnud algselt arvestatud sellise stsenaariumiga :)
Tom

Post by Tom »

Martin, kas tasub sellist soetada?
http://kameratori.fi/viewitem/10345
Ja mis see soomekeelne tekst seal väidab ka?
MartinV
Site Admin

Post by MartinV »

Nägin ise seda ka, mõtlesin, et päris raju hind. Aga mul pole nende turuhinnast mingit teadmist. Kirjutatud on, et ainult kaks rulli läbi lastud, muidu karbis istunud, küll aga regulaarselt mõned niisama plõksud tehtud, et kokku ei kuivaks-hanguks :)

EDIT: ebayga võrreldes väga ulmehind polegi, seal neid veel sarnaste hindadega.
EDIT2: käisin lugesin, vinge ja suht uus riistapuu ju (toodetud 2001-2006), töötab täismehaaniliselt, ilma patareita, aga ka avaautomaatikaga elektrooniliselt, olevat väga kvaliteetne ja töökindel jne. Olen mõelnud, et ostaks endale ka mõne vanakooli FD Canoni ajaviiteks, ainult välimuselt meeldiks mulle hõbedane rohkem kui üleni must (ma vist oleks suur Df-i fänn, kui ma Nikonist oleks:), ja eks ta minu puhul rohkem rekvisiit olekski, nagu peaaegu kõik mu kaamerad :)
Tom

Post by Tom »

Kas sa ütlesid siis jah?
Ma vaatasin et postikulu vist ei muutu seal kui rohkem asju osta. Võib ju veel midagi osta.
MartinV
Site Admin

Post by MartinV »

Uueväärne mehaaniline kaamera sellest aastatuhandest on kindlasti omamoodi cool, ma küll ei tea, mis temaga targem teha oleks, kas säilitada või pildistada. Puhtalt enda vaatevinklist ma filmile pildistamise alla niipalju raha ei paneks, sest ma lihtsalt ei viitsi filmile pilti teha vähegi regulaarselt. Kollektsioneerimise aspektist ei oska selle asja tulevikuväärtust ennustada, ega ka seda, kui palju (kui üldse) siis mõistlik seda ka sihtotstarbeliselt kasutada oleks - võib-olla rull-kaks aastas olekski hea, et "mahlad liikumas" hoida :)

Aga minu moodi lõpuks suuremategi summade kulutamine suurema koguse vene prahi kokkuostmiseks on tõenäoliselt veel hulka irratsionaalsem tegevus, nii et võib-olla ma ei peaks üldse sõna võtma :)

Kui sealt ostmiseks läheb, siis ma kaaluks küll võimalust mõned NEX-i adapterid sealt võtta, täiskomplekt läheks muidugi üksjagu maksma - Canon FD, M39, Nikon AI, Olympus OM ja Minolta MD, kokku juba 95 EUR :/ Seda kõike kaamerale, mida mul veel pole...

Sa oled juba kuskilt uurinud postikulu ja Eestisse saatmise kohta?
Post Reply