Kuhuminna
Re: Kuhuminna
Pole jõudnud veel rookima hakata. Midagi võiks veel ju üles panna. Kõige kiirema pildi saab kui minu juures vaatad.
On parem kui sul on aga ei vaja kui sul on vaja aga ei ole.
Käisin mina siis aegu tagasi Jaapani animafilmifestivali möllul. Kui teravat pilti ei saa, tuleb asi lihtsalt veel udusemaks teha.
10. JAFF CosPlay by Priit Varik, on Flickr
PS Korraldajad panid need ka otse oma FB albumisse üles: https://www.facebook.com/jaff.eu/
10. JAFF CosPlay by Priit Varik, on Flickr
PS Korraldajad panid need ka otse oma FB albumisse üles: https://www.facebook.com/jaff.eu/
Päris palju töötlemist sul nendega. Mulle meeldisid pildid 45 ja 60 millegipärast.
Rõdul.
- Attachments
-
- DSC_6997-3.jpg (188.24 KiB) Viewed 6496 times
Ega põhiliselt croppisin ja lisasin igale poole "definition"-it. Neile ju meeldivad kontrastsed värvid. Mulle ka, tegelikult. Ma muidugi ei saa päris täpselt aru, mismoodi Sa seda numeratsiooni jälgisid, aga kuutekümmet pilti mul seal isegi ei oleTom wrote:Päris palju töötlemist sul nendega. Mulle meeldisid pildid 45 ja 60 millegipärast.
Kuidas Sa oma rõdu kuule nii lähedale said?Tom wrote:Rõdul.
PVA7_DSC4060
PVA7_DSC4045
Panin rõdu ja Kuu vahele 1,4 konverteri mis tegi umbes 1050mm
1/20 F10 ISO 100
PVA7_DSC4045
Panin rõdu ja Kuu vahele 1,4 konverteri mis tegi umbes 1050mm
1/20 F10 ISO 100
OK. Mõtlesin juba, et Sul on Tallinna linnaviletsusega mingi oma diil korterite jagamiselTom wrote:Panin rõdu ja Kuu vahele 1,4 konverteri mis tegi umbes 1050mm
1/20 F10 ISO 100
1050mm FF skaalas annab vist poole kaadri kõrguse kuuketta? Pidid natuke croppima ka?
D500 kropkaader oli asjaga seotud.
Pean ikka ka Martinilt seda Canon FD pikendit laenamaTom wrote:D500 kropkaader oli asjaga seotud.
See oli ka täitsa hea mudel tõesti.Tom wrote:PVA7_DSC4060
PVA7_DSC4045
Animefesti asjadest istusid mulle:
DSC4231 subjekt istub taustaga hästi kokku
DSC4424 see 50/50 kompa täitsa sobib sinna
DSC4209 selline puhas pilt suht silmatorkavast tegelasest
Kuu pildistamisel tundub selline kuusirp jah kuidagi põnevam-müstilisem kui täiskuu.
DSC4231 subjekt istub taustaga hästi kokku
DSC4424 see 50/50 kompa täitsa sobib sinna
DSC4209 selline puhas pilt suht silmatorkavast tegelasest
Kuu pildistamisel tundub selline kuusirp jah kuidagi põnevam-müstilisem kui täiskuu.