Sony

Kõik fotograafiast
MartinV
Site Admin

Re: Sony

Post by MartinV »

Ma oleks pidanud täpsustama, et pidasin silmas võõra sensori kasutamist DSLR-is, eriti veel sellises mudelivaliku nö lipulaevas. See oleks minu arust paras mainelaks, nende (ka natuke suurema sensoriga) kompaktide puhul ei küsi eriti keegi, et mis seal sees on.
priitv8

Post by priitv8 »

MartinV wrote:Ma oleks pidanud täpsustama, et pidasin silmas võõra sensori kasutamist DSLR-is, eriti veel sellises mudelivaliku nö lipulaevas. See oleks minu arust paras mainelaks, nende (ka natuke suurema sensoriga) kompaktide puhul ei küsi eriti keegi, et mis seal sees on.
Nojah. Teisalt - viimasel ajal on nagu mulje jäänud, et Canon on oma sensoriga kuskile kinni jäänud ja ei saa sealt enam edasi.
priitv8

Post by priitv8 »

Potsatas lauale praegu
ILCE7M2.jpg
ILCE7M2.jpg (185.49 KiB) Viewed 6750 times
Tom

Post by Tom »

Demo või?
On parem kui sul on aga ei vaja kui sul on vaja aga ei ole.
priitv8

Post by priitv8 »

Tom wrote:Demo või?
No ses mõttes jah, et esmaspäeval viin tagasi. Endale ma teda ei jäta.
(Ma ootan ikka α9-t :D , kuigi osad kuulujutud räägivad hoopis α7RII-st)

Krt a mis siis saab, kui hakkab nii meeldima, et ei tahagi enam tagasi viia ? :roll:

PS A homme on plaan minna kuskile proovipildistama, soovitavalt kiirelt liikuvaid objekte. Kui kellelgi huvi on, võiks koos minna. Ideed kuhu ja milleks, on ka teretulnud.
Tom

Post by Tom »

Ma tuleks küll hea meelega, aga ma olen homme kiirelt Tartusse liikuv objekt. Täna ja pühapäeval sobiks küll. Kas AF sisaldab faasipõhiseid punkte ka, et liikumist pildile salvestada püüad?
priitv8

Post by priitv8 »

Tom wrote:Ma tuleks küll hea meelega, aga ma olen homme kiirelt Tartusse liikuv objekt. Täna ja pühapäeval sobiks küll. Kas AF sisaldab faasipõhiseid punkte ka, et liikumist pildile salvestada püüad?
Pühapäev on ka veel pildistamiseks, nii et sobib mulle samahästi, kui homme. Vbl mitte varavalgest kohe, mul homme kooli kokkutulek õhtul :oops:
AF sisaldab samasugust CDAF+PDAF hübriidsensorit, nagu originaalne α7.
Vahe pidi väidetavalt algoritmis olema, mis läheneb α6000 omale.

Aga millest paljud aru ei saa (ja mis ei ole ka väga avalikult teada) on see, et α7 PDAF töötab vähe isemoodi - esiteks ainult AF-C režiimis ja teiseks peab ta esmalt fookuse lukku saama CDAF-ga, edasi juba järgib seda PDAF-ga.
100% faktikinnitust sellele väitele mul pole, lugesin seda Gary L. Friedmani α7 raamatust ja küsisin üle, kust tal selline info pärineb), aga praktikas mu oma α7 just nii käitub küll.

Siin Gary Fong demob seda umbes alates 07:00 -> https://www.youtube.com/watch?v=V7vhTIDY_RQ
Tom

Post by Tom »

Selge pilt. Ma olen siis pühapäeval testimiskomisjonis :)
Võin pakkuda stuudio testi võimalust. Modelli pole.
priitv8

Post by priitv8 »

Tom wrote:Selge pilt. Ma olen siis pühapäeval testimiskomisjonis :)
Võin pakkuda stuudio testi võimalust. Modelli pole.
Klaro. Kuidagi peab veel sidet saama. Tel nr. võime privas vahetada. Või minu oma saad ka Martini käest.
MartinV
Site Admin

Post by MartinV »

Andke teada, mis teete, võimalusel liitun sõltumatu vaatlejana :)
Post Reply