Sügisene testimisüritus
Re: Sügisene testimisüritus
A6300
- Attachments
-
- _SNY7990.jpg (331.43 KiB) Viewed 6585 times
On parem kui sul on aga ei vaja kui sul on vaja aga ei ole.
F8.0
16mm 24mm 35mm Paistab, et mul on sünnipäraseid raskusi horisondi jälgimise/hoidmisega.
16mm 24mm 35mm Paistab, et mul on sünnipäraseid raskusi horisondi jälgimise/hoidmisega.
No?? Ja üks digitaalne asi ka Sügis tuleb seekord lillakalt (see on nüüd 500-sega)Tom wrote:A6300
Hommikust ka üks poolterav
Hommikul jooksid neegrid ümber maja ja politseinikud jälitasid neid.
Leidsin ka selle patsi üles.
Leidsin ka selle patsi üles.
- Attachments
-
- DSC_5144.jpg (470.62 KiB) Viewed 6581 times
-
- DSC_5144-2.jpg (838.2 KiB) Viewed 6581 times
-
- DSC_6188.jpg (338.74 KiB) Viewed 6581 times
On parem kui sul on aga ei vaja kui sul on vaja aga ei ole.
Saad sa Priit need raamatukogu RAW-d kuhugi üles panna? Ma siis laseks mõlemad Lightroomist vaikeseadetega välja ja tekitaks mingi võrdluse. Praegu vaadates ei tundu suuri vahesid olevat.
Mulle tundub see venelane igal juhul teravam, kui Rokkor. Eriti nurkades.MartinV wrote:Ma praegu ei näe väga suurt vahet ühelgi neist peegeltorudest. Aga ma tahaks RAW-sid ka (ka lainurga asjadest), siis ma saaks omalt poolt identsete settingutega võrdluse kokku panna.
See lähemal asuva nurgamaja torni pilt näeb küll oluliselt parem sul välja kui ükski minu omadest, aga kindel, et seal pole kontrasti ega sharpeningu juurde keeratud? Mulle vähemalt tundub seal üksjagu sharpeningu olevat.
RAW failid saab, pole probleemi.
Ei ole sharpeningi lisanud. RAW konverteril küll on ka mingid sharpening ja moire-vastased seaded aga need lähevad kõigile ühtemoodi ja mina neid ei puuduta.
Ikka. Vaata siia.MartinV wrote:Saad sa Priit need raamatukogu RAW-d kuhugi üles panna?
Aitäh, sain RAW-d kätte, proovin nende põhjal midagi kokku panna. Kui saab hea, siis võib teisi komplekte ka võrrelda (lainurgad vaateplatvormilt, 500mm-id)
Nurkades on jah vahed suuremad 500mm pilte võrreldes, ma pakuks üldiseks paremusjärjestuseks:
1) Nikkor
.
.
2) venelane
3) Canon
.
4) Minolta
Mis see täpsemalt tähendab, ainult säri või veel midagi?Tom wrote:Natuke normaliseeritud.
Nurkades on jah vahed suuremad 500mm pilte võrreldes, ma pakuks üldiseks paremusjärjestuseks:
1) Nikkor
.
.
2) venelane
3) Canon
.
4) Minolta