Kuhuminna
Re: Kuhuminna
Silla peal katsetasin autofookust vastutuleva bussi peal.
- Attachments
-
- DSC_2799_ex7_small.jpg (576.37 KiB) Viewed 2146 times
-
- DSC_2799exposure_crop.jpg (9.09 MiB) Viewed 1144 times
On parem kui sul on aga ei vaja kui sul on vaja aga ei ole.
Kaardi pealt paistab lausa selline kohanimi nagu "Kabelimägi" (kloostri varemetest kohe idapoole jääval "saarel"), sealsamas? Ei ole ise sealkandis seigelnud.
Ma proovisin ka nädal tagasi EOS M-iga bussi träkkida, päris nii teravaks ei saanud
Aga ISO sinu pildil vist suht kõrge?
Ma proovisin ka nädal tagasi EOS M-iga bussi träkkida, päris nii teravaks ei saanud

ISO 500. Natuke pushitud ja Exposure X7'st konverditud. Peaks huvi pärast Nikoni enda oma ka proovima.
Seisin täna LHV naistejooksu raja kõrvale ja sarivõte lasi mul kaardi täis mingi 15 minutiga. Hoidsin omaarust tagasi. Peab kaadrisagedust tõsiselt maha keerama. Esimene vits käes kohe.
Seisin täna LHV naistejooksu raja kõrvale ja sarivõte lasi mul kaardi täis mingi 15 minutiga. Hoidsin omaarust tagasi. Peab kaadrisagedust tõsiselt maha keerama. Esimene vits käes kohe.
Mingi analoogfoto näituse avamine. Akna taga olev inimene meenutab mulle kedagi. Ise pole seal käinud.
Lähen õhtul sadamasse sõjalaeva pildistama.
Lähen õhtul sadamasse sõjalaeva pildistama.
- Attachments
-
- 282279444_7498323916876597_1094157230035004587_n.jpg (413.74 KiB) Viewed 1403 times
Haa, tõepoolest on teatav sarnasus. Aga pole ka mina sinna sattunud, veel vähem analoogkaameraga midagi viimasel ajal jäädvustanud 

Täna päevaks oli laev läinud.
Õhtul õnnestus ikka pilt ära teha.
Õhtul õnnestus ikka pilt ära teha.
- Attachments
-
- DSC_1010-2.jpg (213.91 KiB) Viewed 2106 times
-
- DSC_1010.jpg (504.53 KiB) Viewed 2106 times
Vist valisid hea aja pildistamiseks - mulle meeldib see pilt ja need värvid, see kuma laevakere ühtlasemal pinnal ja see militaartehnoloogiline mudrusus kõrgemal. Rohkem laeva kaadrisse võttes oleks ka midagi muud hakanud paremalt kaadrisse sisse sõitma juba?
Kas megapikslid hakkavad ka juba meeldima - et ikka hea, kui on kohe varuga nt 24Mp-ga võrreldes? Või megapikslid + kaadrikiirus on kabelimats mälukaartidele ja arvutile, nagu spordiürituse kohta kirjutasid?
Kas megapikslid hakkavad ka juba meeldima - et ikka hea, kui on kohe varuga nt 24Mp-ga võrreldes? Või megapikslid + kaadrikiirus on kabelimats mälukaartidele ja arvutile, nagu spordiürituse kohta kirjutasid?

Kaadrisagedus tahab vist kõige rohkem poleerimist.
Teiselt poolt nägi laev auklikum välja.
Teiselt poolt nägi laev auklikum välja.
- Attachments
-
- DSC_1035.jpg (187.25 KiB) Viewed 2103 times
-
- DSC_1035-2.jpg (240.52 KiB) Viewed 2103 times
Käisin vanalinnas päevi vaatamas korraks. Panin kerge kroppkaadri suumi ette. 50-250 Dx.
Tantsupilt on kiire kaadrisageduse jpg, mis on püsti kropitud. Toompea on raw.
Tantsupilt on kiire kaadrisageduse jpg, mis on püsti kropitud. Toompea on raw.
- Attachments
-
- DSC_1076-2.jpg
- (4.11 MiB) Not downloaded yet
-
- DSC_2061.jpg (5.39 MiB) Viewed 1144 times
Kergejõustik on jälle kavas. Mida te tahate, et ma testiks?